ro
Telefon contact: +4.0723.161.525
Împreună putem evolua
 

Asistență străini în probleme de imigrare

Chiar dacă România este stat membru al Uniunii Europene, încă sunt în vigoare numeroase dispoziții legale complexe ce reglementează foarte strict regimul juridic al străinilor în România. Pentru cetățenii Uniunii Europene situația s-a simplificat mult, dar pentru persoanele originare din state terțe încă este foarte dificil să găsească o modalitate de a locui pe teritoriul țării noastre.

În acest sens, trebuie subliniată existența unei legislații-cadru foarte restrictive, care se completează atât cu legislația Uniunii Europene precum și cu acordurile internaționale încheiate de România cu diferite state partenere.

Prin urmare, indiferent dacă doriți să obțineți drept de ședere pe teritoriul României în scop educațional, de afaceri sau familial, Cabinetul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă asista și reprezenta în fața instituțiilor competente din România pentru îndeplinirea procedurilor legale necesare.

De asemenea, în eventualitatea în care autoritățile române au comis abuzuri împotriva dumneavoastră, iar drepturile ce vă sunt conferite prin legislația națională și prin acordurile internaționale v-au fost încălcate, vă putem oferi asistență și reprezentare pentru exercitarea căilor de atac împotriva deciziilor emise de organele de control române. Din experiența noastră, instanțele de judecată sunt foarte receptive și aplică în mod corect prevederile internaționale, în special cele ale Convenției Europene a Drepturilor Omului.