ro
Telefon contact: +4.0723.161.525
Împreună putem evolua
 

Drept Comercial și Societar

 

Cabinetul nostru are o experiență vastă în domeniul dreptului comercial. În acest sens, putem veni în sprijinul societăților comerciale prin asistență și alte servicii juridice conexe în vederea redactării contractelor ce sunt necesare în cadrul desfășurării activității curente a societății, precum și a actelor adiționale cu privire la acorduri deja existente.

Pe de altă parte, nu trebuie trecută cu vederea și perioada de dinaintea semnării contractelor, anume etapa negocierii. Acela este momentul în care părțile pun bazele unei viitoare colaborări, iar existența unei asistențe juridice poate asigura clientului nostru garanția încheierii unui contract ce conține clauze favorabile, garanția faptului că va cunoaște în totalitate înțelesul tuturor clauzelor pe care și le asumă, precum și efectele deciziilor pe care le ia.

De asemenea, oferim servicii juridice cu privire la orice tip de proceduri care trebuie îndeplinite în fața Oficiilor Registrului Comerțului din București și din țară: constituiri de societăți comerciale, cesiuni de creanțe, dizolvări, etc. Mai mult, ca urmare a numărului mare de proceduri îndeplinite în domeniul societar, vă putem furniza soluții prin care să atingem scopurile pe care le aveți în vedere. În urma consultațiilor ce vor avea loc, putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, indicându-vă care dintre elementele pe care vi le-ați propus se pot realiza și cum se pot realiza acestea.