ro
Telefon contact: +4.0723.161.525
Împreună putem evolua
 

Onorarii

Cabinetul nostru vine în întâmpinarea nevoilor clienților, propunându-le modalități diverse de stabilire și plată a onorariilor, în funcție de nevoile și posibilitățile fiecăruia.

Așadar, o primă variantă este reprezentată de onorariile forfetare stabilite pentru fiecare proiect în parte. Această modalitate poate fi agreată de părți în cazul prestațiilor juridice a căror întindere este susceptibilă de a fi estimată încă de la început. Pentru client, această modalitate are avantajul că va cunoaște încă de la început valoarea totală a onorariului.

În cazul în care părțile sunt de acord, prețul serviciilor poate fi stabilit prin intermediul unui onorariu per oră. Pe durata furnizării serviciilor, părțile pot stabili anumite intervale la care se va realiza facturarea. Documentele fiscale vor fi emise pe baza unor rapoarte de activitate comprehensive ce vor indica toate elementele necesare prin intermediul cărora clienții vor avea o imagine clară asupra modalității de calcul a onorariului final.

În cadrul acestor două variante, părțile pot cădea de acord și asupra unui onorariu de succes adițional la care Cabinetul este îndreptățit în cazul în care procedurile sunt finalizate cu atingerea scopurilor propuse.

Pe de altă parte, Cabinetul nostru a  introdus pe piață un nou concept de onorariu ce are marele avantaj de a da libertate clientului în colaborarea cu avocatul său: abonamentul lunar fără limită de ore. În cazul în care se agreează o astfel de variantă, singura obligație a clientului este de a achita onorariul stabilit anticipat. În schimb, acesta va beneficia de servicii juridice fără a trebui să aibă grija depășirii orelor incluse în abonament sau în contractul de bază. De asemenea, valoarea facturii emise la sfârșitul fiecărei luni nu va mai varia în nici o modalitate, deoarece aceasta va corespunde cu valoarea indicată în contractul dintre părți.