ro
Telefon contact: +4.0723.161.525
Împreună putem evolua
 

Profilul Avocaților

Mihai Ene a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității "Nicolae Titulescu" din București. De asemenea, a urmat și absolvit programul de master din cadrul aceleiași instituții de învățământ cu specializarea Dreptul Afacerilor. 

Mihai Ene este specializat în oferirea de consultanță de afaceri precum și în asistarea și reprezentarea clienților în litigii cu caracter național sau internațional. În urma activității desfășurate până în acest moment, a acumulat o experiență importantă în cadrul concilierilor ce au rol de a preîntâmpina apariția unor litigii, indiferent dacă acestea sunt de competența instanțelor naționale sau internaționale.  

De asemenea, printre activitățile realizate în domeniul comercial, Mihai Ene a fost implicat în numeroase litigii care au avut ca obiect procedura insolvenței, reușind să valorifice la maxim drepturile clienților, indiferent de poziția acestora în proces.

Din punct de vedere al limbilor străine, Mihai Ene este traducător și interpret autorizat de către Ministerul Justiției pentru limba engleză, acest fapt permițându-i să susțină interesele clienților în dosarele ca caracter internațional  de la egal la egal cu ceilalți avocați vorbitori de limbă engleză. De asemenea, stăpânește în mod corespunzător și limba franceză.